Današnji dan je bil pa res nekaj posebnega

Pa ne zaradi vremena, ki je zdržalo in smo lahko brez grozečih neviht s Primožem in Gašperjem opravili z gotovo najlepšo klasiko v Raduhi. Ma saj ni več klasika ! So ji pametni ravenski boraši odvzeli vse atribute klasike. Da bi jih le čimprej kaj zašraufalo, preden še kako drugo posilijo.

[

Moja soplezalca

Prav na sredi Plat me pokliče Jurij. Kasneje zvem za nesrečo tam nekje okrog Veternih polic. Helikopter, koroška GRS, mi pa ravno na robu stene. Seveda takoj ponudimo pomoč, ki pa ni bila potrebna, saj je Jurij dal reševalni ekipi vse relevantne informacije. Malo smo sicer mahali, kje naj iščejo, a so dedci to očitno že vedeli.

In ko že ves ekološki hrup ob dobrem izidu reševalne akcije preživimo, pri koči na Grohotu srečamo trojico, ki ima generalko pred jutrišnjim srečanjem alpinističnih gospodinj. Sem jim obljubil, da jih prihodnje leto presenetim s kako mojo kuharsko mojstrovino.

Evo. To je pa dokaz, kako krasn partner, oče in načelnik je Domen. Njegova na generalki, on pa v (no vsaj blizu)planicah.

Ma, babe, gospodinje, mejte se jutr, pa ne pozabte na enga starga z drujga sveta, ko zna hudičevo doro kuhat. Sam jutr ne utegne, ker mamo izpite za tečajce al pa pripravce.

Ciao

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

  1. In da nadaljujem v naslovu izraženo misel o prav posebnem dnevu, kar sem ob fotkah pozabil.
    Najbolj vesel sem bil pa srečanja in prijaznega pozdrava z Bremzo. To mi pa res veliko pomeni. Seveda tudi Zdenč, Fika, Rajko, Čmarko in vsi ostali.

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »