Igličeva, Mala Rinka

Vsi ste na Raduhi, polni veselja, novih doživetij.. eni verjetno še v steni, drugi na tleh… js pa doma..jah, učit se je treba. No, pa med pavzo napišem moje včerajšne doživetje.. Zvečer se vam pa še na Raduhi pridružim, pir po učenju:) juhuhu, kuma čakam:)

S Špilerjem ml. sma odfrčava čez breg v Logarsko, na Okrešelj in pod Malo Rinko. On je bil v Igličevi (Vplus/IV, 350m) že tretjič, js prvič. Mislava sma jt v Mrzlo goro, pa sma po temeljitem premisleku naumila, da naju bo sonce skurvo, pa sma šva rajš proti Rinkam. Jah, sonca nato ni bvo nikjer, saj se je skoz neka kepa devava nad nama, da nisma vedva, a bo začevo pokat al ne..PA NI! hihi:) Igličeva: lušna smer, resnično. Lepo lahkotno plezanje, fajn skala in dober popravek mojih prejšnjih doživetij v Rinkah (Štajerska Rinka mi je kazala zobe nekaj let nazaj). Nazaj naju je mavo pohecal sestop, saj je Turski žleb čist zalit in ni bvo glih najbol sproščujoče poplesavat v teniskah navzdol…Pa sma pršva vseeno, srečna in zdrava nazaj v Črno, kjer naju je čakal njamnjamnjam pasulj mame Betke:)

Slik pa nimama, ker je Jan pozabu slikaaparat doma:)

Bodte zdravi in veseli,

Jan&Nika

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »