Inštruktorji alpinizma z veljavno licenco

Od KA sem prejel seznam inštruktorjev z veljavno licenco. Blondyju velja do konca 2012, Keksu in meni pa do konca 2014. Takrat pa bomo dobili (vsaj upam) še kakega novega inštruktorja. Resno računam na Bremzo, ki bo letos naredil !!! izpit za alpinista.

Za  opravljanje izpita za IA je med drugimi pogoji tudi vsaj tri leta alpinističnega staža (leto opravljanja izpita + 3 leta) ter 30 vzponov s tečajniki in pripravniki (15 letnih in 15 zimskih). To ob njegovi zagnanosti ne bi smel biti noben problem.

lp, od 21.3. naprej nekadilec Cigi

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

  1. Hvala za opozorilo.

   Se praji, da bo lahko Bremza devu izpit za IA že 2013. Fajn !!! Zato, ko bo taj mru vse znat.
   Tut letos že !!!
   Če poštudiram na štante v ledu (in abzajl), bi reku da so trdi, ko da bi bva skoz tema in trdota (noč z aktivacijo ne-dnevnega živčevja). V takem stanju te seveda ne more kdo odmaknt od centra pozornosti … Narobe je pa, da jim že eno leto (al pa več) težim, kk je prav. “Ma, jes sn štk navajen, mn što paše” se pa po masti spelejo von iz tstega, ko ne obvladajo !!!

   Tota, ko bi jim kaj pokazali (skop s tečajnikam) se jim pa zdi prt “pod čast”.
   Sm pa ja zlezu …… Ka boš mne jebu … Eri, eri,… Sm pa ja pr GRS, …Ne vem glih vse, ampak zadojst za varno plezane… so pa njihove zmote, zaenkrat na srečo brez kake posledice.

   Čiv, Cigi

Dodaj odgovor

Zadnje novice

Vive le Fontainebleau

Letošnje leto mineva s svetlobno hitrostjo in z enako hitrostjo se približuje tudi poletje, s poletjem pa temperature v katerih lahko v plezanju zares uživaš

Preberi več »