Kozja peč

Danes sva se s Katko nastavljala sončnim žarkom v Desnem grebenu Kozje peči. Mislim, da je bila to prva ponovitev te drnasto skalne smeri (III/II, 175 m).

Med plezanjem naju je  malo napihalo, na vrhu pa je bilo brezvetrje, toplo in prijetno. Privoščil sem si še enega zadnjih čikov. Topel in lahkoten, mestoma tudi zopern uvod v seznono letnega plezanja.

Pa tudi z zimskimi vzponi za to sezono še nismo opravili. Vsaj tako sodim po pogovoru z Rokom.

Ciao, Katka in Cigi

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

    1. Kisu ksiht mam že odkar sm prvič pogledu šte naše lepe hribe.Zato, ko so hribi tk čudoviti, in vsi moji soplezalci in soplezalke tut, se nč ne trudim za kako bolj všečno fotko. Tak pač sm na zuna, se mi pa ntr zato tejk bolj smeji.
      ha,ha,ha,…ma Zdenč, saj me poznaš, bom provare, dons sm trdno odločen; motiv je velik (Piz Badile, ….) Bo mi gratavo !!!

    1. Gašper, ne bo nikamor ušva. Za plezane po tsti drnasti steni mrš bt tut prav razpoložen. Vsekakor jo bova letos končala.
      A se spomneš, ko smo v okviru AŠ meli temo o opisovanju, ocenjevanju in izrazoslovju. Kk ste se nasmejali, ko sem rekel drnast previs – no evo, si se lahko prepriču, in se še boš, da tudi to obstaja.

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »