Nedelja z atijem

Vročo poletno nedeljo, 28. 7. letos, sem se z atijem (Blaž Piko) in njegovim kolegom (Zdravko Grosar) podala na Raduho. Pot do stene se mi je kar vlekla in komaj sem čakala na vstop v steno. Pa še ati je klepetal s člani GRS.  Pod steno je ati rekel Zdravku, da lahko plezamo Frdamane lukne ali pa gremo po Stanetovi zajedi in skozi “lukno” na vrh. Ta luknja se mu je zdela neverjetna, zato smo se odločili za smer Stanetova zajeda. Navezani smo se vzpenjali po smeri in ko so prišli do “lukne”, je ati zlahka smuknil skozi, midva pa ne, ker je ati pustil nahrbtnik spodaj. Ko smo bili vsi skozi sem rekla: “Pa to je šivankino uho, ne pa luknja!” Nekaj smeha nas je tako spremljalo še do konca smeri, nato smo se odločili, da zaradi vročine sestopimo kar po zavarovani  do Grohota.   Nežka Piko (14 let)

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

Zadnje novice

PLEZALCI POZOR!

Vsi kateri se odpravljate plezat v Burjakove Peči ali balvane v Toplo bodite pozorni na svoje jeklene koničke!Že drugič je bil opažen nepridiprav na delu!

Preberi več »

Plezalni tabor v Kotečniku

Ravnokar smo zaključili plezalni tabor v Kotečniku. Tabor je bil namenjen najmlajši skupini (9-10 let). 3 dni plezanja, nore igre, uživanja v naravi. 3 dni

Preberi več »