Tabor v paklenici

Tabor v Paklenici bo, kot je predvideno, od 22.10 do 24.10. Vse, ki se imajo namen udeležiti tabora prosim, da se mi javijo.

Gre namreč za nekaj organizacijskih zadev (prevoz, prenočišča, kuhinja….). Imamo pa tudi nekaj tečajnikov, ki si želijo zraven. Lepo bi bilo, da jim omogočimo plezanje. Torej zagotovimo dovol alpinistov.

Torej kot vedno, bo tudi letos v Pakli fajn, samo vreme še zrihtamo.

Lep pozdrav Blaž.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

 1. Nekaj mi je prišlo na uho, da bi v Paklo želeli tudi mladi športni plezalci. Žal to ne pride v poštev, ker je ta tabor namenjen alpinistom, alpinističnim pripravikom in tečajnikom AŠ. Preprosto ne bo nikogar, ki bi se vam lahko posvetil. Sami pa kot pripravniki športnega plezanja tam ne morete telovaditi po svoje.

 2. Jes pa mislim, da bi lahko šli zravn. Saj bojo plezali v kanjonu v plezališčih, tk kot tudi sami skos plezajo v Topli, Kotečniku,….Čist fajn bi bvo če grejo zravn. Brezveze da jih pušamo doma, naj vidijo mav lepote Pakle.

  lp Grega

 3. Dragi Grega, saj veš da podpiram naše ta mlade, zanje navijam in če je treba jih tudi s svojim avtom na lastne stroške peljem na kako tekmo. Plezanje v Topli, Kotečniku,… ni organizirana akcija v okviru kluba. Tabor v Pakli pa je.

  Po pravilniku KŠP za izobraževanje je pripravnik usposobljen za samostojno plezanje in varovanje, ko dopolni 18 let v vseh do pol raztežaja dolgih smereh.

  Zato, ker bomo v Pakli vsi plezali dolge smeri,jaz osebno kot načelnik nisem pripravljen prevzeti odgovornosti za njihovo samostojno plezanje, zapravzaprav je ne smem, niti za kratke športno plezalne smeri. In tudi nihče drug ne ! Dvomim,da bo v to privolil Blaž kot vodja tabora.

  Saj bi bilo super in jim močno privoščim. Toda, kaj če …. Če najdeš koga, ki bo šel v Paklo in plezal z njimi, sem z vsemi štirimi za.

  Za mladoletne tečajnike AŠ pa imamo pisno privolenje staršev. Poleg tega se bomo pri sestavljanju navez strogo držali pravil.

  Žal tako pač je !!!

  Lp Cigi

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »