Teranova

Uuuuu kk fajn! Zutra ma pobere Cigi (si je ž prejšn kedn zrihto fraj) in oddrvimA čez Avstrijo na Jezersko. Tam pa , kot namazano:  splezama Teranovo, v zadnem cugo pričakovano sneženje, sestop čez Žrelo in že sma v Črni.

Lepa smer, SUPER razmere, pa še zima se nam je spt mavo pokazava:)

No, fajn se mejte!

Cigi&Nika

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

 1. Drgač je pa v hribah nad Jezerskim tk: Sinji – spoda ga ni, grta pa čudno pičvo; Vikijeva sveča – če maš vejk fantazije, je do sveče ena čudna koma vidna sled,o sveči ne duha … Ledinca – zgornji se še kr drži, spoda manka glavni … Velka Baba – Nova centralna – kopna, v tstem “najtežjem” cugu po oporni poči pa napihan sneg.

  Teranova pa tk ko je Nika napisava. Bolših razmer ne more bt. Tsti lenuhi ko jih niste izoristli – žav vam je vohko. Moje stare kosti so dons prvič škripale po šti smeri in upam, da še kda bojo.

   1. A veš ka, dragi Blaž. Bi bva pa sramota, če bi se ob vsej množici tečajniku in mlajših pripravniku, ki jim sam ne utegnem folgat, mdva sprajva v tako res odlično šolsko smer. Ja, ni problem, lahko skupaj, samo vsak s svojim tečajnikom na svojem štriku.

 2. Pa še ena kratka replikica Blažu.
  V začetku januarja lani naju z Bremzo niso nč na pi…. Zavestno sma se odločva in šva pogledat, kk pa ka je “gra”. In ker mama vsak glih tejk otrok ko ti, sma se odločva, da po tstah svečkah pač nama pikava. Mama poleg otrok še tk fejst babe, da jih tut ne morš vsakmu levmu dedu post’t.
  Sma pa pol 7. marca poravnava svoj puf.

  “KJER JE VOLJA, TAM JE POT” je bvo geslo ob ustanovitvi AAC. Tk na ziher po starih obrabljenih sledeh ……. , pač ne znamo znamo oz. ne mormo vsi.

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »