1/2 2020

Kje naj začnem… Letos se je nabralo že par smeri, za katere se je našel čas , žal ga je zmanjkalo za zapis objave tej svečani strani.

Prva smer je bila Mrtvaški pajek v navezi (Andrej, Tjaša, Matevž). Smer mi je dala po domače rečeno pasa in uzela use atome moči.

V navezi (Andrej, Robert, Matevž) smo preplezali dve smeri v Kordeževi rami vetrni raz, direktno ter v mali Raduhi ZZ.

Z Davom iz AK Ravne sva v Šmohorci preplezala Kanto, ter Stanetovo s izstopom po Spominski . V mali Raduhi Plate in Kamin pri Durcah.

Za vikend, ko je načelnik Andrej dežural na grs koči smo (Andrej, Ester, Matevž) preplezali Zagorčevo smer. Zvečer sva z Andrejem zmotila dekliščino, na koči na Grohato… bivše tabornice so pogostile s hrano in vedno bol popularni pijači “gintonic”. Zjutraj je prišel na Grohat kolega Rok, splezala sva ZZ.

Ta torek sva bila z Andrejem spet v mali Raduhi splezala sva v soparnem vremenom Steber male raduhe.

Zaenkrat je bilo to use. Za vnaprej se Vam zahvaljujem za potrpežljivost pri tej objavi.

Gorski pozdrav,

Matevž

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

Zadnje novice

PLEZALCI POZOR!

Vsi kateri se odpravljate plezat v Burjakove Peči ali balvane v Toplo bodite pozorni na svoje jeklene koničke!Že drugič je bil opažen nepridiprav na delu!

Preberi več »

Plezalni tabor v Kotečniku

Ravnokar smo zaključili plezalni tabor v Kotečniku. Tabor je bil namenjen najmlajši skupini (9-10 let). 3 dni plezanja, nore igre, uživanja v naravi. 3 dni

Preberi več »