2.tradicionalni tabor Cogne PRESTAVLJEN!!!

Čeprav je že kar nekaj prijavljenih smo se iz sloge do Slovenskega, še posebej do Koroškega, GRS-ja vsi do sedaj prijavljeni strinjali, da prestavimo tabor na 14 do 19.2.12. Program in preostalo ostane nespremenjeno.

V premislek neprijavljenim objavljam seznam prijavljenih in resno zaitresiranih. Seveda so vabljeni tudi nečlani AK Črna.

Bremza, Tavbi, Kosi, Dani, Kameni, Barbi, Topler, Kos – Grapa, Cigi, Piko,…, še ene par se jih zanima. Resno pa računam tot na Zdenča.

LP Rok

https://www.akcrna.si/archives/5466

https://www.akcrna.si/archives/2205

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

  1. Primož ma željo jt, je pa bol kot ne vse lezu s tbi, zato računa nate. Upam, da se bo Primož vseeno opogumo in šov zravn, tot če ti navš šov. Js še vedno mavo računam na tbe, saj si G20 kupo glih za tja. Po dveh neuspelih poskusih je pa ž cajt da tut tbi rata 😉 No dobrodošla oba če se premisliš/ta.

   Ajde Rok

   1. Primoževe želje poznam. Z velikim veseljem bi šov co in lezu z nemo (in/ali z Zdenčo, najbolš pa kr z obema), ampak sm planski in anticipatorni tip in se zna zgodt, da mi nav ratavo. Če se mi bo pa izšvo in nav pvaca na kaki topli pojstli, pa ni problem. Sm navajen v mrzlem dreku, snego in ledo tut za cesti spat.

    G 20 so pa super.

    Roko čav, Cigi

Dodaj odgovor

Zadnje novice

Vive le Fontainebleau

Letošnje leto mineva s svetlobno hitrostjo in z enako hitrostjo se približuje tudi poletje, s poletjem pa temperature v katerih lahko v plezanju zares uživaš

Preberi več »