Kjer vsaka poka najde metulj

Alpi prispevek na strani! Malo v šali malo pa zares, čeprav na bulderju vsi jamramo da se na strani nič ne objavlja iz hribov, je še zmeraj več objav in taborov športne sekcije. Kar pa je glih tk fajn!

Da bom lahko še naprej malo jamral, (pre)objavljam novico o preteklem tednu, ko sva z Denisom zastopala barve AK Črna na taboru AO Rašica v Italiji. Z njimi res nikoli nisi lačen in naplezaš se. Med drugim smo plezali lepo dolgo alpi smer Giusta Gervasuttija, kjer je detajlna cug poč kar rahlo nepredstavljiva za svoj čas nastanka. Poročilo preberete tukaj (klik).

Ko smo že pri Rašičanih, z Zajcem in Lesjakom smo med prvomajskimi naeleteli na njihovo veliko ”oldschool” skupino v Dabarcih, kateri niso več tako bogozanogo kot včasih, so pa še zmeraj fajn! Od tam sem dolžan informacijo o menjavi ročnih svedrov na štantih v Koroški smeri. Če si A1 še nekako predstavljam čist na fraj, si A2 niti brez lojtre ne. Čaka malo bol opremljena, z dovoljenjem.

Za konec naj podam še obvestilo da smo po pošti v petek prejeli klubski crash pad.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

Zadnje novice

PLEZALCI POZOR!

Vsi kateri se odpravljate plezat v Burjakove Peči ali balvane v Toplo bodite pozorni na svoje jeklene koničke!Že drugič je bil opažen nepridiprav na delu!

Preberi več »

Plezalni tabor v Kotečniku

Ravnokar smo zaključili plezalni tabor v Kotečniku. Tabor je bil namenjen najmlajši skupini (9-10 let). 3 dni plezanja, nore igre, uživanja v naravi. 3 dni

Preberi več »