Kjer vsaka poka najde metulj

Alpi prispevek na strani! Malo v šali malo pa zares, čeprav na bulderju vsi jamramo da se na strani nič ne objavlja iz hribov, je še zmeraj več objav in taborov športne sekcije. Kar pa je glih tk fajn!

Da bom lahko še naprej malo jamral, (pre)objavljam novico o preteklem tednu, ko sva z Denisom zastopala barve AK Črna na taboru AO Rašica v Italiji. Z njimi res nikoli nisi lačen in naplezaš se. Med drugim smo plezali lepo dolgo alpi smer Giusta Gervasuttija, kjer je detajlna cug poč kar rahlo nepredstavljiva za svoj čas nastanka. Poročilo preberete tukaj (klik).

Ko smo že pri Rašičanih, z Zajcem in Lesjakom smo med prvomajskimi naeleteli na njihovo veliko ”oldschool” skupino v Dabarcih, kateri niso več tako bogozanogo kot včasih, so pa še zmeraj fajn! Od tam sem dolžan informacijo o menjavi ročnih svedrov na štantih v Koroški smeri. Če si A1 še nekako predstavljam čist na fraj, si A2 niti brez lojtre ne. Čaka malo bol opremljena, z dovoljenjem.

Za konec naj podam še obvestilo da smo po pošti v petek prejeli klubski crash pad.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »