Kotečnik

Jaz in Jure sva se včeraj na lep sobotni dan odpravila plezat v Kotečnik.Razmere so bile ravno pravšnje,dobre družbe pa tudi ni manjkalo.Za ogrevanje sva preplezala par lažjih smeri ocenjenih od 6c do 7a.Nato sva se odpravila v sektor Oboki,kjer sva preplezala smer Guernico ocenjeno z 8a.Jaz sem jo preplezal v skupno šestem poizkusu,Jure pa je z njo opravil že v tretjem poizkusu.To je že moja četrta smer ocenjena z 8a ali več in Juretova tretja.

Lp Miha

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

  1. Bravo oba, čestitke. Zelo dobro! Preplezati Guernico v enem dnevu, ko gre za ene prvih 8a smeri ko sta jih začela plezati je super uspeh. Kr tk naprej!

    Tavbi kot šef sekcije bi pa lahk mavo bolj poznal zgodovino kluba in vedo da mamo tut 8a+, pa 8b, pa 8b+, pa 8c, pa 8c+, pa mislim da je tud 9a, sam nism zihr. Ne pozabit da je bil naš član nekdaj najuspešnješi slovenski prosti plezalec Uroš Perko! Aja, pa tut sam sm pred desetimi leti splezal svoj prvo 8a+. No tolk, da naši mladi člani in tud nekateri ne tk mladi, spoznajo mavo klubske zgodovine.

Dodaj odgovor

Zadnje novice

PLEZALCI POZOR!

Vsi kateri se odpravljate plezat v Burjakove Peči ali balvane v Toplo bodite pozorni na svoje jeklene koničke!Že drugič je bil opažen nepridiprav na delu!

Preberi več »

Plezalni tabor v Kotečniku

Ravnokar smo zaključili plezalni tabor v Kotečniku. Tabor je bil namenjen najmlajši skupini (9-10 let). 3 dni plezanja, nore igre, uživanja v naravi. 3 dni

Preberi več »