Jaz in Jure sva se včeraj na lep sobotni dan odpravila plezat v Kotečnik.Razmere so bile ravno pravšnje,dobre družbe pa tudi ni manjkalo.Za ogrevanje sva preplezala par lažjih smeri ocenjenih od 6c do 7a.Nato sva se odpravila v sektor Oboki,kjer sva preplezala smer Guernico ocenjeno z 8a.Jaz sem jo preplezal v skupno šestem poizkusu,Jure pa je z njo opravil že v tretjem poizkusu.To je že moja četrta smer ocenjena z 8a ali več in Juretova tretja.

Lp Miha

Priporočene objave

5.431 Comments

  1. Bravo tk se dela. cestitam
    Svaka čast po mojem je to najtežja smer v našem klubo.Če je kdo splezo kaj težjega se naj pa sam javi ce prav vem ni koga

  2. Bravo oba, čestitke. Zelo dobro! Preplezati Guernico v enem dnevu, ko gre za ene prvih 8a smeri ko sta jih začela plezati je super uspeh. Kr tk naprej!

    Tavbi kot šef sekcije bi pa lahk mavo bolj poznal zgodovino kluba in vedo da mamo tut 8a+, pa 8b, pa 8b+, pa 8c, pa 8c+, pa mislim da je tud 9a, sam nism zihr. Ne pozabit da je bil naš član nekdaj najuspešnješi slovenski prosti plezalec Uroš Perko! Aja, pa tut sam sm pred desetimi leti splezal svoj prvo 8a+. No tolk, da naši mladi člani in tud nekateri ne tk mladi, spoznajo mavo klubske zgodovine.

  3. Tavbi, Tavbi ! V štem mihnem svetu je pa res en k…, ke si doma. Tud med alpinisti jih je dojst, ko niso črjani, pa so med najbolj zagnanam. Prevalski, Boško, Rok, …. glavno da pobi lezejo. Klub ni Črna.


Objavi komentar