Nova podoba bulderja pod Hotelom Krnes

Minilo je več kot deset let od postavitve bulderja v Hotelu Krnes. Plezalno steno je uporabljalo in še uporablja veliko lokalnih plezalcev, zato se je pojavila potreba po obnovi bulderja. 

Člani Sekcije športnega plezanja smo se odločili za posodobitev prostorov in smo prejšnij teden pričeli z delom.

Vse se je začelo z odstranjevanjem oprimkov, ki  so bili več kot potrebni čiščenja. Sledilo je pleskanje bulderja in sten. Otroke, ki obiskujejo treninge, smo povabili, naj bulder poslikajo s svojimi umetninami. In res, otroci (in nekateri starši) so z največjim veseljem vzeli v roke čopiče in začeli ustvarjati. Njihove umetnine smo zaščitili s premazom, da ostanejo trajnejše.                                                  

 

Sledilo je novo nameščanje oprimkov in smeri. Ko je bilo delo na stenah zaključeno,  smo na tla namestili nov itison. Vse, kar še naš bulder potrebuje, je nameščanje novih luči, to pa sledi v prihodnjih dneh.

 

Člani Sekcije športnega plezanja se zahvaljujemo:

Občini Črna na Koroškem, CUDV-ju, Kmetijski zadrugi Mežica, Vertikali-X za finančno in/ali materialno pomoč.  

Zahvaljujemo se tudi tistim, ki so pomagali s fizično pomočjo: Jure, Miha, Gal, Jaroš, Dušan, Matic, Klemen, Vanja, Katarina, Grega ter vsem otrokom za njihove risbice.

Po novem ključa ne bo  možno dobiti v Hotelu, ampak pri Dušanu Delajšavi in pri meni. Za več informacij pokličite: Dušan (051 828 676) ali Grega (051 335 241).

Se vidimo na bulderju!

Grega Golob

                                             

                                                        

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »