S Tanjo se jutr zv’čr odpravlama za podalšan vikend v Paklenico. Se praji odhov v petek cca ob 20:00 iz Ravn, povratek v pondelek ob cca 19:00. Veseva b bva kake družbe, mama pa placa v avtijo še za eno navezo. Če koga zanima naj sporoči pod komentarje al pa na:

051 339 306 Rok ali

031 886 912 Tanja

Priporočene objave

5.431 Comments

 1. Kk bota pa na dveh koncih naenkrat. Nazadnje sta se prijavla na ledeniški tečaj. Drugič pa vsaj javita, ker je pojstla za vaju rezervirana in jih bom spet js poslušo. No – sj sem že navajen.

  • S tk napisu (nisi repliciru) da ne vem, a misliš Domna al mne. Jes sm za oba tvoja potencialna plana vedu, nism pa vedu, da vama je Domen ž pojstlo zrihtu.

   Kero objavo misliš tut ne vem. Jes sm ti moje plane tut razložu; da je skrajni cajt, da AŠ zaklučmo. Pa snega je mav nametvo, tk da je št vikend glih prav za što. Bom grdo reku – da se losam mojih obveznosti in se po enem mescu in še mav več spet dvabart na kedn izstrelim v kak hrib.

   Drgač pa, ne vem, za ka jih bi ravenski načelnik spet poslušu. Plači tsto pojstlo, ko s jo rezerviru, pa nav nobenga problema. Mav odgovornosti nav nobenmu škodvo. Če nardiš pometni prekršek, se mrš tut kamu evru odpovedat.

   Je včasih za krmilom res tk, da se mrš človek orng bremzat, da ne blekneš kere leve. No, mn to ne uspe vedno. Najbrž okovo moje bajte že kroži kak Alzheimerju bacil in nsm več tk tolerantn, ko sm biv.

   Pa dojst reči je drugač, ko je bvo včasih, ko je bva dana beseda zakon.

   Cigi

 2. Odgovarju sm Domno.

  Če se za neki zmeniš tut nosiš odgovornost, to sm vedno zagovarju in tot v tem primero je isto. Mi gre na živce, da se neki zmenmo pol pa ne drži.

  • Kkrkoli ž, fajn plezita in lepo se mejta. Bom pa kr mav razočaran če štake priložnosti noben član kluba nav izkoristu. Najbrž nam pretiravu če bom reku – “sami lenuhi”, konc leta pol pa dirkajo za tst 10. vzpon.


Objavi komentar