Paklenica

Od 1. do 3.10 se ravenčani, že nekako tradicionalno, odpravljamo plezati v Paklenico. Če mogoče kdo od vas, za ta vikend, še nima planiranih, kakšnih velikihživljenskopomembnih načrtov, naj se nam pridruži!

Skratka več kot nas bo, bol bo lušno, bol bo gužva v steni, pa več makaronov bomo pojedli za večerjo!

Če koga mika, naj pošle mail meni(jan_spi@hotmail.c) ali našemu načelniku (domenpet@gmail.com), da se zmenimo glede prevozov ipd.

Jan Špiler, AK Ravne

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

  1. Jan serbus, ideja je dora, saj smo se tk ž pravhali, da bi meli korošci kak skupn tabor. Mi gremo dovta ponavadi konc oktobra al pa v začetku novembra. Šef za što reč je zdaj že tradicionalno Puggračiču pob. Jes sm za, ka bojo pa drugi rkli, bomo pa še videli. Se spravhamo drug kedn.

    Pa še ena zgodovinska, ko jh zadne cajte tk rad von vlačm. S tvojmo fotro sma lezva Klin 2. maja 1985. Morda boma kda pa še rekva kero.

    Pozdrav Cigi

  2. Cigi, še dobro, da imaš zapisano. Jaz sem že pozabil, da je od takrat minilo četrt stoletja. Enkrat takrat sem ga lezel še z Žažijem, pa ne vem ali kakšno leto prej ali pa kasneje. S kom sem ga prvič plezal pa tudi ne vem. Mogoče z Brančem, Mihanom ali pa z Vezijem. Se vidimo v Paklenici. Lahko greva skupaj v kakšno štirko.

    Imejte se lepo!

    Andrej Špiler

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »