SEEBACHTAL – BAVARIA BLU #2

V soboto ne prav zgodaj smo se iz Črne spravili IGOR, PETER in JAZ. V Mežici čeprav po dolgem čakanju smo smo pobrali še Roka in se odpravili proti MALLNITZU in na prej v Seebachtal. Po 2 urah vožnje in po 40 min. pristopa smo vstopili v načrtovan slap BAVARIA BLU (WI 3-4) 180m.  Slap nam je postregel s tremi raztežaji zanimivega plezanja, ki smo ga uživali v popolni samoti ne samo v slapu ampak v celotni dolini.

Poleg plezarije nam je ledna gmota postregla še s poškodbo načelnika, ampak če si caglav ti nič ne pride do živega.

Poškodba Igorja

Lep pozdrav!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

 1. Nočna ptica, Iztok. Ob 6. zutra ni glih pozno, frt pa tud ne. Pa -14 je bvo; zebvo tk ni koga; sam tejk da se ve, da led še bo.

  Pa dajmo enga nočnega, včas smo to naredli usput, po šihtu. V brege po šihtu, pol ruknemo en pir za redko kri in počakamo, da pride noč dov, pol pa plezarija.

 2. No vič, da se tot mavo pisateljske duše skriva v tbi, čeprav stvarnost ni glih tvoja vrlina. Naprimer: V Mežici čeprav po dolgem čakanju smo smo pobrali še Roka in… Rok je biv parajt točno ob zmejenem cajto.

  No pa vseeno vse pohvala.

  Srečno in še na mnoge objave

  1. Roko, Roko, e naš Roko, si še vedno iz Malega mista, se praj iz JU cajtu. Niti slučajno nisi bil ob dogovorjeni uri na dogovorjenem placu. Zaradi tebe je bvo zamude na celi turi 10 min., kar pa seveda ne šteje. Fajn smo se meli in želim si, da bi što zimo še kaj štajga ponovili.

   Okovo one tvoje pravočasnosti, pa smo se ž včera, ko smo te čakali, zmenli za recept. Sam če ti ga zdaj povem, nav učinkovit, ga mrš doživet in preživet. Bari Zdenča, kk v mojem stilu to gre.

Dodaj odgovor

Zadnje novice

PLEZALCI POZOR!

Vsi kateri se odpravljate plezat v Burjakove Peči ali balvane v Toplo bodite pozorni na svoje jeklene koničke!Že drugič je bil opažen nepridiprav na delu!

Preberi več »

Plezalni tabor v Kotečniku

Ravnokar smo zaključili plezalni tabor v Kotečniku. Tabor je bil namenjen najmlajši skupini (9-10 let). 3 dni plezanja, nore igre, uživanja v naravi. 3 dni

Preberi več »