Snorky

V nedeljo, 15.11. , sva se s predsednikom športne sekcije podala preko Bukovskega sedla proti Solčavi. Na lepo nedeljsko dopoldne sva ponovila najkrajšo smer v Klemenči peči, Snorkyja. To je bila prva večraztežajna smer za Aleksandra, ki pravi da se bova še vrnila v Klemenčo peč. Je pa spoznal, da so bulderske plezalke v daljših smereh bolj slabost kot prednost, saj so ga na vrhu smeri grabili močni krči v podplat. Zato tudi nisva šla splezat še ene smeri. Skala bo počakala, pri plezanju pa je najpomembnejša uživancija. Te pa s krči v podplatih ni prav dosti, še posebej pa ne v Klemenči peči. Z mojo ramo je, upam da, tudi že dokaj vredu, tako da se bom lahko spet počasi podal v svet vertikale. Očitno z novim soplezalcem 😉 .

Gašper in Aleksander

 

DSC_0295                                                                           Prvi cug v smeriDSC_0297                                      Pogled je uhajal proti Frikotu, ki sva si ga zadala za cilj spomladi.DSC_0305                                                       “Naslednjič pa kar po vrsti v smeri levo od Snorkyja!”

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »