Topla

Ta teden v ponedeljek smo se spet po dovgem času potikali po Topli.Galu je uspelu v dvehnjegovih trenutno najtežjih smereh asterixu (7b+) in cahnu ki je ocenjen z oceno 7b ki mu je uspel že v tretjem poizkusu.urh je uspel tudi v eni iz med svojih težjih smeri grumpu (6b).Jure in jaz pa sva ponovila smeri do 7c.

Danes smo se ponovno podali v Toplo Jure,Gal in jaz.Danes je meni v skupno 6 poizkusu uspelo v moji trenutno najtežji smeri lomiplexus 8a+.Gal se je poizkušal v smeri Obelixs z oceno 8a,Juretu pa je v dveh delih uspelo v lomiplexusu.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

  1. Bravo mladci, čestitke vsem.
    Naslednjo tekmo v težavnosti za državno prvenstvo imate 26. novembra v Kranju, v balvanskem plezanju pa naslednji dan, prav tako v Kranju.

    Upam, da bom v prihodnjem tednu že lahko objavil urnik za treninge na umetni steni; če ne v celoti, pa vsaj za kak dan. V Črni so od občine, kot lastnika telovadnice do OŠ, kot upravljalca taki, kot naši politiki. Štiri mesece na leto (junij – september) telovadnica ni na razpolago, ko pa se dela urnik, to opravijo z levo roko. Mene oz. predstavnika našega kluba sploh niso povabili na sestanek, ko so sestavljali urnik. Če se zelo milo izrazim, potem lahko rečem samo: “SRAM JIH JE LAHKO, TIPE NEODGOVORNE !!!!!” In ti pametnjakoviči pričakujejo, da bo naš klub sodeloval v projektu OŠ “zdrav način življenja”. Je še nekaj velikih vprašajev ??????????????????

Dodaj odgovor

Zadnje novice

Vive le Fontainebleau

Letošnje leto mineva s svetlobno hitrostjo in z enako hitrostjo se približuje tudi poletje, s poletjem pa temperature v katerih lahko v plezanju zares uživaš

Preberi več »