Topla

Ta teden v ponedeljek smo se spet po dovgem času potikali po Topli.Galu je uspelu v dvehnjegovih trenutno najtežjih smereh asterixu (7b+) in cahnu ki je ocenjen z oceno 7b ki mu je uspel že v tretjem poizkusu.urh je uspel tudi v eni iz med svojih težjih smeri grumpu (6b).Jure in jaz pa sva ponovila smeri do 7c.

Danes smo se ponovno podali v Toplo Jure,Gal in jaz.Danes je meni v skupno 6 poizkusu uspelo v moji trenutno najtežji smeri lomiplexus 8a+.Gal se je poizkušal v smeri Obelixs z oceno 8a,Juretu pa je v dveh delih uspelo v lomiplexusu.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

  1. Bravo mladci, čestitke vsem.
    Naslednjo tekmo v težavnosti za državno prvenstvo imate 26. novembra v Kranju, v balvanskem plezanju pa naslednji dan, prav tako v Kranju.

    Upam, da bom v prihodnjem tednu že lahko objavil urnik za treninge na umetni steni; če ne v celoti, pa vsaj za kak dan. V Črni so od občine, kot lastnika telovadnice do OŠ, kot upravljalca taki, kot naši politiki. Štiri mesece na leto (junij – september) telovadnica ni na razpolago, ko pa se dela urnik, to opravijo z levo roko. Mene oz. predstavnika našega kluba sploh niso povabili na sestanek, ko so sestavljali urnik. Če se zelo milo izrazim, potem lahko rečem samo: “SRAM JIH JE LAHKO, TIPE NEODGOVORNE !!!!!” In ti pametnjakoviči pričakujejo, da bo naš klub sodeloval v projektu OŠ “zdrav način življenja”. Je še nekaj velikih vprašajev ??????????????????

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »