3.tekma vzhodne lige

Tekma je bila na novi steni v Radljah.Udeležilo se je je 6 članov AK Črna.Kategorija cicibani:Ocepek Jan-17 mesto,Ocepek Jure-20 mesto ter Dorič Gašper-21 mesto.Kategorija mlajši dečki:Steblovnik Anže-20 mesto.Kategorija mlajše deklice:Delašjava Manja-4 mesto ter Mauhler Hana-11 mesto.Vsem ČESTITAMO, še posebaj pa Anžetu in Gašperju,saj je bila to njuna prva tekma.

ČESTITAMO
Dušan

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

 1. Glede na to, da obetavni mladi kadeti sami ne vedo kaj hočejo, imajo neodgovoren odnos do kluba in so se poslovili od tekmovalnega plezanja je v zgornji mladi četici bodočnost tekmovalnega športnega plezanja v našem klubu. Zato dajmo naši cicibani ter mlajši dečki in deklice.

 2. Js vam lahko povem neki.Najvec pa lahko povejo sami saj znajo tipkat.
  Šli so na izpit za športnega plezalca nobeden ga ni naredo izpit je pa pogoj,da lahko tekmujejo ker so prestopli v kategorijo kadetov .Mogli bi jt na popravnega pa niso šli ker se jim ni dalo naucit.In so rekli da bojo plezali se sam za sebe v skali.

 3. Tak klub, da je v lanskem letu v vas 3 vložil ogromno denarja (o vsoti ne bom govoril tukaj, če vas pa zanima točen znesek, se pa javite pri meni).
  To, da ste se vi odločli plezat sami je vaša odločitev, ne rabite pa blatit ljudi, ki so vam pomagali prit do sem kjer ste.
  Tk da AK borci za svobodo, PROSIM DA NE UPORABLJATE VEČ NAŠIH OBJEKTOV, KER ZA TO NISTE PRAVILNO IZOBRAŽENI.

  1. V skladu z navodili za uporabo plezalne stene, ki smo jih objavili lani jih ni treba prosit, da ne bi uporabljali naših objektov. Ker v AK nimajo več kaj iskati, jim je UPORABA STROGO PREPOVEDANA !!! Jutri jim bo na šoli ukinjen tudi status športnika !!!

 4. kako izobražbo pa rabimo da mo lahko na bulderjo lezli ??? a mogoče dokturat ? …pa itak nobenga ne blatimo s tem sej smo samo rklida bomo za sebe lezli a je tu kak problem o.O ? kkr vidim se ti gre samo za dnar kaki so bli pa treningi ?? kolko je pa vsota od lani da jo poravnamo ?? nemislimo bit komo dovžni da nam bote ”groberali” …in zaka nebi smeli uporablat objektov kkr vem tut vlko drugih pleza pa tut nimajo kake izobrzbe v tem ??

  1. Mislim da cikaš bolj na Tavbija, ampak neki bom odgovoru tudi jaz. Če bi se nam šlo samo za denar, potem vas bi že davno poslali skozi vrata AK-ja. Niste plačali nobene vadnine, za vse tekme V lige in DP, če se prav spomnim, ste plačali samo eno štartnino, vse ostalo je poravnal klub vključno s potnimi stroški.

   Za plezalno steno velja naslednje – ker ste na izpitih za športnega plezalca delali napake, ki imajo lahko zelo hude posledice (tako me je obvestil Tomo Česen), vam je na njej prepovedano plezati. Ko (če ?) boste opravili izpit za športnega plezalca in boste stari 18. let, pa se bomo o tem lahko pogovarjali.

   Sicer si pa preberite pravilnike Komisije za športno plezanje, pa vam bo vse jasno.Mihanu sem poslal tudi Česnov odgovor, v katerem med drugim piše, da izpiti za športnega plezalca niso noben bav, bav in da ga z lahkoto opravi vsak povprečen Slovenec ali Slovenka. Tako da “dokturat” ni potreben, pač pa zelo preprost in enostaven izpit.

   Sicer pa ne vem, kaj se zdaj jajcate. Ker niste člani AKČ vas obravnavamo tako, kot vse druge občane. In ti seveda ne morejo plezati na naših objektih, kadar se jim zljubi.Sami ste se tako odločili in zdaj ravnajte skladno z vašo odločitvijo. Pa ne gnjavite in golopalčite na tej strani, kjer tudi nimate več kaj iskati.

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »