53. Tradicionalni spust izpod Raduhe

V soboto, 16.3.2013 sta GRS Koroške in AK Črna organizirala in izvedla 53. Tradicionalni spust izpod Raduhe.

Tekmovanje je namenjeno alpinistom, gorskim reševalcem, turnim smučarjem in vsem ljubiteljem Raduhe in planine Grohot.

Letos se je tekmovanja udeležilo 46 tekmovalcev, ki je sestavilo 28 navez. Večina tekmovalcev je nastopila na obeh progah. Od tega je 16 navez uspešno opravilo s progo na »srednji čas« in 12 navez v hitrostnem tekmovanju na »najhitrejši čas«. Po razglasitvi rezultatov smo za vse zabave željne pripravili pravo alpinistično »gavdo« z živo glasbo. Druženja so se udeležili tudi navijači in gledalci, tako da je bilo veselo vse do jutranjih ur.

 
Zahvaljujemo se sponzorjem in donatorjem, ki nam vsako leto priskočijo na pomoč pri izvedbi prireditve. Že vrsto let sodelujemo s podjetji: Elektrotim d.o.o., Vertikala-X d.o.o, Tesnila GK d.o.o., Tab MPI d.d., Kal d.o.o., Prislan d.o.o., IKD d.o.o., Gradbeništvo Stane s.p., Hipra d.o.o. in ostalimi, ki prispevajo praktične nagrade.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

Zadnje novice

PLEZALCI POZOR!

Vsi kateri se odpravljate plezat v Burjakove Peči ali balvane v Toplo bodite pozorni na svoje jeklene koničke!Že drugič je bil opažen nepridiprav na delu!

Preberi več »

Plezalni tabor v Kotečniku

Ravnokar smo zaključili plezalni tabor v Kotečniku. Tabor je bil namenjen najmlajši skupini (9-10 let). 3 dni plezanja, nore igre, uživanja v naravi. 3 dni

Preberi več »