V pondelek sma si z Gašperjo (hribovsko ime, ki ga mo je podelil načelnik sm pozabu) vzeva za skalno plezanje v Rote Wandu. Švicava in matrava sma se v smeri Ave Maria (7, 220m). Vreme nama je bvo naklonjeno, saj najo kugva ni postva na cedilu in sma se kljub pozni jeseni martinčkava.

Gašper in Rok

Priporočene objave

5.431 Comments

  1. Mislim, da Gašper – Nečak iskanega naziva ne mara preveč, glede na to, da se je kr potuhno;) Mam pa js v spominu en tak psevdonim, ki ga težko pozabiš. Ne vem sicer, kje sm ga ujel – v povezavi z začetniško kanonado. G. Felix Bombander, čestitke ob sedmici!!! 😉

  2. Sm mislo da se nebo kdo spomno. 🙂 Od bombardiranja u Mihovi sm bombardiranje dal na stran pa mavo bol previdno stopam po krušljivih pečeh. zaenkrat po Mihovi kanonadi še ni bvo kej. upam da tud nebo več. Boško drug tedn če bo še lep Bela peč?

  3. Res je, js nism bil nikol deležn kakih tvojih bombandiranj in se jih tut nič ne bojim. Če bo še en tedn tako vreme (kot pravi gospod Arso,je edini vprašljiv dan torek, drugač pa solidno) se brez strahu spravim zravno v Belopeč;:))


Objavi komentar