Ave Maria

V pondelek sma si z Gašperjo (hribovsko ime, ki ga mo je podelil načelnik sm pozabu) vzeva za skalno plezanje v Rote Wandu. Švicava in matrava sma se v smeri Ave Maria (7, 220m). Vreme nama je bvo naklonjeno, saj najo kugva ni postva na cedilu in sma se kljub pozni jeseni martinčkava.

Gašper in Rok

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

  1. Mislim, da Gašper – Nečak iskanega naziva ne mara preveč, glede na to, da se je kr potuhno;) Mam pa js v spominu en tak psevdonim, ki ga težko pozabiš. Ne vem sicer, kje sm ga ujel – v povezavi z začetniško kanonado. G. Felix Bombander, čestitke ob sedmici!!! 😉

  2. Sm mislo da se nebo kdo spomno. 🙂 Od bombardiranja u Mihovi sm bombardiranje dal na stran pa mavo bol previdno stopam po krušljivih pečeh. zaenkrat po Mihovi kanonadi še ni bvo kej. upam da tud nebo več. Boško drug tedn če bo še lep Bela peč?

Dodaj odgovor

Zadnje novice

PLEZALCI POZOR!

Vsi kateri se odpravljate plezat v Burjakove Peči ali balvane v Toplo bodite pozorni na svoje jeklene koničke!Že drugič je bil opažen nepridiprav na delu!

Preberi več »

Plezalni tabor v Kotečniku

Ravnokar smo zaključili plezalni tabor v Kotečniku. Tabor je bil namenjen najmlajši skupini (9-10 let). 3 dni plezanja, nore igre, uživanja v naravi. 3 dni

Preberi več »