Islandija: moj drugi dom – Predavanje Bregar Rožleta

Vabljeni pustolovci in ljubitelji krasne narave na predavanje Islandija: Moj drugi dom.

Islandijo in svoje pustolovščine nam bo predstavil nagrajeni snemalec, filmski režiser, fotograf in pustolovski športnik Rožle Bregar. 

Rožle je znan po snemanju v ekstremnih razmerah – od visenja na vrvi do prenočevanja v šotoru v najtežjih razmerah – posveča se iskanju zmuzljivih trenutkov, oddaljenih pokrajin in čustev ekstremnih športov na prostem. Njegovo občudovanje sveta sta ga pripeljala do Islandije, kjer vsako leto v družbi prijateljev odkriva njene najbolj odročne kotičke, tiste, kamor turisti ne zaidejo. Na Islandiji ustvarja dokumentarne, filmske in fotografske projekte. Vsak projekt pa je odprava zase. 

Torej vabljeni na »odpravo zase« v Kulturni dom Črna, dne 1.12.2023 ob 19:00. Vstop je prost, lahko pa boste oddali svoj prostovoljni prispevek. 

Po koncu predavanja druženje in debata. 

Organizator GRIF s.p. (Nenad Čmarec) ob pomoči Turističnega društva Črna. Vabljeni

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

Zadnje novice

PLEZALCI POZOR!

Vsi kateri se odpravljate plezat v Burjakove Peči ali balvane v Toplo bodite pozorni na svoje jeklene koničke!Že drugič je bil opažen nepridiprav na delu!

Preberi več »

Plezalni tabor v Kotečniku

Ravnokar smo zaključili plezalni tabor v Kotečniku. Tabor je bil namenjen najmlajši skupini (9-10 let). 3 dni plezanja, nore igre, uživanja v naravi. 3 dni

Preberi več »