Ka se le dogaja ?

Moj gleženj je malo out, to pa še ne pomeni, da kak drug član kluba ne bi lah za kako peč primu.

Jesen je što, bo dolga in lepa, a ta eni očitno že cepine bruste . Mav prehitro ! Ko bo zima mimo, bote pa kline šteli in ugotovli, da jih je glih tejk ko lani. Če ne lezeš, pač nč robe ne ponucaš.

Morda se pa šparate za Paklo ? Sam tam nav kaj dorga, če doma navte kaj zlezli. No, ni izključeno da ker bolj študira na “karlovačko, ožujsko, ipd. tekočine,  ko pa na penjanje u stijenama”.

Al ste pa preprosto eni velki lenuhi ? Izvzet je edino Bremza – vsi vete za ka. Selitev v novo bajto; pa izpit za reševalca je resno vzev.

Ostali kandidati za GRS pa tk nč ne lezejo in so že pred izpitom čist v stilu koroške GRS.

Težil bom samo še do občnega zbora v začetku 2012, da namo zdaj štiri mesece pred koncem kakega izrednega naredli. Sem pa z žalostjo v srcu ugotovil, da “alpnizem” ni več alpinizem in “alpinisti” niso več alpinisti !!!

Cigi

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

    1. Špilč serbus. V Paklo grem. Ka in s kom bom lezu pa še ne vem. Kako smerco zanesljivo tudi z Joco, saj že kar nekaj let nisva skupaj kaj splezala.Najbrž neki tudi s Primožem – sicer pa se bomo spoda spravhali, ko bomo vidli konkretno kdo,kk in ka.

      Se veselim druženja koroških plezalcev.

      lp, Cigi

Dodaj odgovor

Zadnje novice

Vive le Fontainebleau

Letošnje leto mineva s svetlobno hitrostjo in z enako hitrostjo se približuje tudi poletje, s poletjem pa temperature v katerih lahko v plezanju zares uživaš

Preberi več »