Ka se le dogaja ?

Moj gleženj je malo out, to pa še ne pomeni, da kak drug član kluba ne bi lah za kako peč primu.

Jesen je što, bo dolga in lepa, a ta eni očitno že cepine bruste . Mav prehitro ! Ko bo zima mimo, bote pa kline šteli in ugotovli, da jih je glih tejk ko lani. Če ne lezeš, pač nč robe ne ponucaš.

Morda se pa šparate za Paklo ? Sam tam nav kaj dorga, če doma navte kaj zlezli. No, ni izključeno da ker bolj študira na “karlovačko, ožujsko, ipd. tekočine,  ko pa na penjanje u stijenama”.

Al ste pa preprosto eni velki lenuhi ? Izvzet je edino Bremza – vsi vete za ka. Selitev v novo bajto; pa izpit za reševalca je resno vzev.

Ostali kandidati za GRS pa tk nč ne lezejo in so že pred izpitom čist v stilu koroške GRS.

Težil bom samo še do občnega zbora v začetku 2012, da namo zdaj štiri mesece pred koncem kakega izrednega naredli. Sem pa z žalostjo v srcu ugotovil, da “alpnizem” ni več alpinizem in “alpinisti” niso več alpinisti !!!

Cigi

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

    1. Špilč serbus. V Paklo grem. Ka in s kom bom lezu pa še ne vem. Kako smerco zanesljivo tudi z Joco, saj že kar nekaj let nisva skupaj kaj splezala.Najbrž neki tudi s Primožem – sicer pa se bomo spoda spravhali, ko bomo vidli konkretno kdo,kk in ka.

      Se veselim druženja koroških plezalcev.

      lp, Cigi

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »