Koroška 8000

V četrtek, 9. avgusta se domov vračajo člani ekspresne in zelo uspešne odprave na Broad Peak. Kdaj bodo pristali na brniškem letališču še ne vedo točno. Možnosti sta dve – okrog 15. ure, bolj verjetna pa je večerna varianta ob 21,05. Po Evinih informacijah bomo to zvedeli  jutri med 13. in 14. uro.

V soboto, 11. avgusta pa vas v čim večjem številu vabimo na uradni sprejem članov odprave. Sprejem v organizaciji našega kluba bo v Črni ob 20,30 pred Kurnik kava barom. Po sprejemu se boste v okviru Koroškega turističnega tedna lahko zabavali pred Kava barom Urška na pop rok večeru ali pa ostali kar na prizorišču sprejema, kjer vas bo zabavala skupina Večna dilema. Ob 23. uri pa bo v centru Črne tradicionalni veliki ognjemet na vasi. Pridite, ne bo vam žal.

Cigi

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

Zadnje novice

PLEZALCI POZOR!

Vsi kateri se odpravljate plezat v Burjakove Peči ali balvane v Toplo bodite pozorni na svoje jeklene koničke!Že drugič je bil opažen nepridiprav na delu!

Preberi več »

Plezalni tabor v Kotečniku

Ravnokar smo zaključili plezalni tabor v Kotečniku. Tabor je bil namenjen najmlajši skupini (9-10 let). 3 dni plezanja, nore igre, uživanja v naravi. 3 dni

Preberi več »