Malta

AHOJ

Pa smo šli:Ajtnik,Barbič,Žagar in Penec,zgoda zjutra v nedelo 23.1.proti Malti.Na poti grta nam je skor nafte zmankavo,pa še doro, da je bva pumpa dokaj blizu,da smo mavo nafilali .Pa kofe je tud paso.Drugač , bi se pa kr  Ravenčanam pridružli,ker smo se glih tam srečali.Bi se pa že zbulali v Vezijev avto.

Plezali smo Mittlerer Maralmfall dolg 180m ocena od WI 2 do 5 samo da smo tisto petko na vrhu vn spostli,ker sveča ni bva glih najbolj fajn nareta.Se je na vrho čudno mavo zravn skale država.Sosedje iz AK Ravne pa so pikali na oni strani čez grabn.Naša mladinca Rok in Rok pa sta tud veselo pikava in skor vse cuge plezala v vodstvu,tk da še bo kaj iz njih.Kr tk naprej.Led je bil  drugač kr vredo naret,tam pa tam je bil kak slap vode.

Bvo je prav lušno,slapov je dojst,če bo tk stiskavo,bojo še drzali en lep cajt.Zato se pa sprajte grta v slape.Aja,bolš če grete med tednom,ko ni ttih Čehov miljon.

Na koncu smo si seveda zaslužli še pir in vožnja domov.AHOJ in adijo.  

Bremza

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

Dodaj odgovor

Zadnje novice

Plezalni center

V zadnjem mesecu dni smo tudi člani AK Črna obiskali nov plezalni center v Prevaljah. Nikoli sicer vsi na kupo, smo pa preko >Nužijevega plazu<

Preberi več »