Miha na mladinskem evropskem prvenstvu v Kranju

Pretekli vikend je v Kranju potekalo mladinsko evropsko prvenstvo v športnem plezanju, katerega se je prvič udeležil tudi naš član Miha Ozimc.  Zasedel je 37. mesto v svoji skupini, kar je odličen uspeh za tako mladega fanta in za njegov prvi nastop na tako odmevnem tekmovanju.

Miha čestitke in le tako naprej!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

  1. Vzpodbudno je predvsem to, da so Mihana povabili na izbirno tekmo za malo razširjeno reprezentanco in da se je vanjo uvrstil. Sam mi je napisal, da ga je kar precej zvila trema.
    Mladenič pleza šele dobri dve leti in pomembnost tekme je seveda opravila svoje. Gotovo se bo z več izkušnjami sposoben zavihteti precej višje.
    Miha, Jure in Gal – za sobotno državno balvansko finale v Kranju ter težavnost v nedeljo in finale v težavnostnem plezanju v Tržiču 4. decembra bom držal pesti, vi pa držite grife, pa bo !!!

Dodaj odgovor

ODPRAVA PERU 2022 predavanje

Končno smo dočakali, da so si nekateri izmed naših najbolj alpinistično aktivnih članov vzeli čas in nas pogostili z lepim in zanimivim potopisnim predavanjem. Zagotovo

Preberi več »

Jesenska pripoved

Globalno segrevanje nas je v jesenskih mesecih lepo razvajalo. 10-11.9. smo na Raduhi imeli tabor, kjer sva z Urošem v soboto splezala Cvrčevo smer (V+/IV,

Preberi več »