No, pa jih imamo

Sedem novih mlajših pripravnikov seveda. Zaradi zvina noge pri igranju nogometa se izpita ni mogel udeležiti Andraž, Tina in Jani pa nista sporočila, kaj ju je zadržalo. Nika S. in Gašper (prav tako S., pa nista v žlahti) sta to že opravila, ostalih pet pa danes. Čestitke vsem z željo in pričakovanjem, da vas bo plezanje še naprej navduševalo. Tudi danes, ko so tečajniki pokazali še zadnji praktični del znanja iz letne plezalne tehnike, mi je prijazno in z veseljem pomagal Blaž Piko.

Današnji korenjaki (z L): Primož Topler, Nika Kajnih, Eva Medved, strogi član izpitne komisije Blaž, ki še za skupno fotko ni uspel odložiti zapisnika, Boštjan Naveršnik in Tomaž Mežnarc

Kakorkoli že, malo smo pogrešali big bosa, še posebej zato, ker je bil izgovor za odsotnost “butasto avšast”.

Nika, Blaž in Eva na enem izmed "delovišč"
Meni in Blažu, ki se nisva potila tako kot tečajniki, je čas krajšal tudi neverjetni Gregi, Gregov soplezalec iz Pakle. Da dov padeš - ka 15-letnik deva in kk elegantno.

Andraž bo opravil izpit po okrevanju, Tina in Jani bosta pa najbrž še sporočila, kak je njun namen in želja. Od 11. v šolo vpisanih tečajnikov, ki smo jo začeli 21. septembra lani, si je premislil le eden. Torej resno računam na 7 + 3.

Tudi kadar je naporno, je Nika vedno nasmejana

Statističnih podatkov pa ne bom našteval, čeprav imam vse dokumentirano. Imeli smo vsa potrebna predavanja, praktične vaje, skupne ture in plezalni tabor. Res prijetno se mi je bilo v mojih letih družiti s tako prizadevnimi, zagnanimi in mladimi navdušenci, ki poskušajo del svoje poti skozi življenje poiskati tudi s pomočjo meni in mnogim drugim nepogrešljivega potepanja po brezpotnih stenah.

Zdaj pa brez treme, predsodkov ali nepotrebnih pomislekov. Pokličite, sporočite vaše želje – da bomo lahko  skupaj dosegli željeni cilj, oz. bolje – po Nejcu – našli pravo pot. Od danes naprej ste pa ta pravi člani kluba !!!

Igor

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

  1. Čestitam tud js! Žal se sam izpita nisem udeležiu, saj zarad natrpanega urnika nisem nič kaj plezal in obnavljav svojega znanja, sploh pa nism prisostvoval pri učni uri reševanja, potemtakem sem sklepal, da se izpita ne morem udeležit. Če se ga vseeno lahko, potem predlagam oz. prosim, da se dogovorimo enkrat, ko bomo vsi trije “parajt”.

    1. Čana, kajne problem. Tina ni kaj sporočva, s tbi in Andražo se pa lah uskladimo kdr mata cajt in damo vse, kar je še trba skoz. Bi bvo pa res škoda, da neb tut formalno zakluču, zdaj ko že ciljno črto vidiš. Kak dan med kedno po šihtu, zdaj ko so dolgi dnevi – odvisno od tvojga urnika. Jes sm si vedno prpravlen vzet cajt. Odpade edino 29. junij, ko me je v Planico povabu naš Jurij. Vohko pa tut julija – skratka, kkr vama paše.

  2. Js sm govoru z Andražem, s Tino še ne…on je za! ..in bi enkrat ob priliki, ko bomo meli cejt, res pršva na popravnega, če prajiš da je možno. Pa bi mogvo bt se za zmenit enkrat v juliju, pa še taj v začetko Andraž praji da ma ene obveznosti s šolo, ko si nism zapomno kere ž. Mogoče maturantski izlet? Se oglasim, pa se zmenimo. Hvala

  3. Matr chana, a nism bil zadnč dovolj jasn. Kakega popravca, izpit za mlajšega pripravnika b bvo fajn narest. Še enkrat: kadar hočta al pa hočte (Tina je čist mrknva). Bo seveda trajavo ene par ur (3-4), bo pa tudi korektno spelano. Mi je vseeno kda; mn se pa res nikamor ne mudi. Gre za vas, za naš klub, …. Še enbart, zmente se, ni hudič, da namo uskladili enga dneva, ko bomo meli vsi cajt. A bo to julij, avgust, …. letos pač.

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »