Paklenica 2010

V četrtek 21.10.2010 ob 16h se odpravimao proti Paklenici ( avtobusna postaja Črna- čez Sleme). V skupnem vozilu nas je predvideno 8. ( Katja, Nika, Eva, Blondy, Jani,Žan, Gašper in jaz Blaž). Ostalih 10 udeležencev se je zmenilo za osebni prevoz.

Ne pozabite na zdravstveno zavarovanje in dokumente (potni list ali osebna izkaznica). Malo tudi podebatirajte o šotorih, da nebo kdo spal zunaj ali pod baldehinom.

Če ima še kdo namen priti in plezati z nami v Paklenici, je dobrodošel.

Se vidimo v Pakli in pohitite, v petek bo zgodaj dan.

LP Blaž Piko

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

  1. Gašper, še enkrat preštej. Za drugi kombi smo ostali samo trije, zato ga nismo rihtali.
    Glede vremena bo Blaž dokončno odločitev najbrž sprejel jutri. Se v prognozi vsak dan še kaj spremeni. Danes je napovedano sicer oblačno, a suho tudi že za soboto.

  2. Serbus, js se opravičujem za pozn pogled in komentar…sam sm biu odsotn od računal. Gre za to da morn bt še četrtek v LJ in da zatorej ne morm krenit za paklo iz Črne z Kombijem. Si bom pa nekod zrihto prevoz iz LJ proti dovta v petek. Tk da se vidimo spoda (če bote vreme zrihtali) 🙂 jh

  3. Tako, danes se gre pa zares. V kombiju je še plac za enega.Tudi Čmarko mislim, da ima enega,če še koga mika naj javi do 12h.Vsi,ki greste solo! Dobimo se v kampu nasproti Dinka.Takoj ob glavni cesti Zadar-Reka in odcepu za Paklenico.
    Vse ostale informacije na telefonu 041 228 868 .
    LP.Blaž se vidimo spodaj.

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »