Plezalni dnevi Kranja 2010

Ta vikend so potekali že peti Plezalni dnevi Kranja zapored. Fantje in dekleta vseh starosti so se pomerili v balvanskem in težavnostnem plezanju.V balvanskem plezanju pa je bila to tudi zadnja finalna tekma letošnjega državnega prvenstva. 

Naši fantje, Miha Ozimc, Jure Ozimc in Gal Ribič so se v soboto borili na osmih balvanskih problemih. Najbolje se je odrezal Miha saj je zasedel odlično 5. mesto,  Jure 17. mesto in Gal 20. mesto. V skupnem seštevku balvanskega plezanja pa so dosegli naslednje rezultate Miha 8. mesto, Jure 20. mesto in pa Gal 25. mesto.

V nedeljo pa so se vsi trije preizkusili še v težavnostnem plezanju pri starejših dečkih in zopet odlično zastopali naš klub ter prinesli domov sledeče rezultate. Najboljši oprijem je ta dan imel Miha,  saj je priplezal do 7. mesta. Njegov brat Jure je priplezal do 13. mesta in pa Gal do 19. mesta. Fante pa čaka še finale v težavnostnem plezanju naslednji vikend v Tržiču.

Iskrene čestitke vsem in dobro stiskajte grife še na zadnji tekmi!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

Zadnje novice

Vive le Fontainebleau

Letošnje leto mineva s svetlobno hitrostjo in z enako hitrostjo se približuje tudi poletje, s poletjem pa temperature v katerih lahko v plezanju zares uživaš

Preberi več »