Poročilo: Delovna akcija v plezališču Matvoz

Pretekli četrtek je bil že tako daleč v pomladi, da je bil spet čas za delovno akcijo v nam na severu najbližjem plezališcu za sončno skalno vplezavanje od meseca februarja naprej. Zima je ponovno podrla 4 manjša drevesa na vrhu skalne bariere katera smo odstranili, začasno smo obnovili začasno klopco, počistili potencialno padajoče kamenje, poflexali nekaj lanskih ostankov starih svedrovcov, katere sedaj nadomeščajo OSP lepljenci, uredili nekaj podestov in poti, premaknili listje, porezali najbližje podrastje, in verjetno na kaj še pozabili za naslednjo leto.

Rokavice smo nosili v podobni zasedbi kot ponavadi stari in mladi, ko le te niso bile na roki, v rokah večinoma nismo držali telefonov, zato skupinske slike nimamo. Bilo nas je 10.

Drugo leto bi bvo mnda fajn mavo zrihtat še tadrug sektor, delno zimski, tko smo že lani hotli. Je tot še placa.

Odsek iz prvega vodničkaFacebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

Zadnje novice

PLEZALCI POZOR!

Vsi kateri se odpravljate plezat v Burjakove Peči ali balvane v Toplo bodite pozorni na svoje jeklene koničke!Že drugič je bil opažen nepridiprav na delu!

Preberi več »

Plezalni tabor v Kotečniku

Ravnokar smo zaključili plezalni tabor v Kotečniku. Tabor je bil namenjen najmlajši skupini (9-10 let). 3 dni plezanja, nore igre, uživanja v naravi. 3 dni

Preberi več »