Raduha 23

Pretekli vikend smo na Grohatu meli neki kar naj bi bvo podobno klubskemo pikniko v hribah, na obisko so bli tod člani AO Rašica (vredo so garbali), črjani, mižičani pa ravnčani. Plezavo se je ZZ, Zagorčeva, Orginalna, Nebeške stopnice, pa v nedelo rajtam še kaj. Poleg tega da smo piknikovovali, smo rihtali še intervencisko cesto, kar je prnas na Koroškem gordijski vozo, zaj pa še bol zapleten ko je Kamnik zapev voda voda pa je. Narezali smo tut druve za zimo. V soboto zvčr smo na planinski koči prek wifija gledali kk opasno plezamo Slovenci!! Športna AKČ sekcija je crashpada prnesva do GRS bajte, kjer smo v nedeljo balvanirali. Vreme je bvo precej poletno za september.

The Beatles, Abbey road
Smer Nebeške stopnice je dobro opremljena, predvsem z Unior ključi. V tehničnem detajlu pozor ker je obroček (lot) na drugem klinu počen. Pustila sva jeseničana in profilca.
Vrži še en pacl gr na ojgn
Intervencijsko vozilo
Skupinske slike nimamo
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »