Razmere

V domačih hribih jih poznate in jih tudi lahko redno spremljate. Malo sem pokukal, kako je s slapovi v dolini Malte. Nekaterih ni, mnogi so tanki in ozki, se pravi zanič, tako kot pri nas. Edino Mareiner in Marimpel naj bi bila gut (ne pa sehr gut), na položnejših delih pa je sneg (tako je v teh dveh slapovih skoraj vedno).

S Primožem se bova za vikend nekam spokala, dvomim pa, da v dolino Malte. Odvisno od tega, kaj se bo mladeniču luštalo. Najverjetneje pa nad Jezersko, tam pa skoraj zanesljivo ne v oblegano Teranovo. Dogovoriva se jutri. Če še koga mika, da bi se nama pridružil naj se javi in ga pokličem.

Cigi

Tako je bilo v Marimpelu pred skoraj štirimi leti, ko sva se po tamkajšnjih slapovih dva dni podila z našim bivšim članom Iztačem.
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

ODPRAVA PERU 2022 predavanje

Končno smo dočakali, da so si nekateri izmed naših najbolj alpinistično aktivnih članov vzeli čas in nas pogostili z lepim in zanimivim potopisnim predavanjem. Zagotovo

Preberi več »

Jesenska pripoved

Globalno segrevanje nas je v jesenskih mesecih lepo razvajalo. 10-11.9. smo na Raduhi imeli tabor, kjer sva z Urošem v soboto splezala Cvrčevo smer (V+/IV,

Preberi več »