Šneruc (8a+)

Danes popovdan po pouku, ko sva prišla domov iz šole sva se z bratom Juretom odpravila plezat v Toplo(Burjakove peči) saj se bilo zares lepo vreme in bi bilo škoda izpustiti tako lep dan za plezanje v skali, ko pa se že bliža zima.In še pogoji so bili zares odlični “skala je držala ko pes” in ni bilo premrzlo.

Kaj veliko časa nisva imela zato sva se ogrela le na suho ter se podala v smer.Smer nama je obema uspelo prepleazti skupaj v četrtem poizkusu.Jure jo je danes preplezal že skoraj v čisti temi,saj je bilo časa zelo malo.

Za nov 8a+ sva zelo vesela ,saj nama je uspelo preplezati za letos vse zadane cilje v skali.Če bo še kaj lepega vremena in časa pa se bo Jure preizkusil še v Lomiplexusu.

Nažalost nimava nobene slike od te smeri. Slika pa je iz Asterixa 7b+

Lp Miha!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

Dodaj odgovor

ODPRAVA PERU 2022 predavanje

Končno smo dočakali, da so si nekateri izmed naših najbolj alpinistično aktivnih članov vzeli čas in nas pogostili z lepim in zanimivim potopisnim predavanjem. Zagotovo

Preberi več »

Jesenska pripoved

Globalno segrevanje nas je v jesenskih mesecih lepo razvajalo. 10-11.9. smo na Raduhi imeli tabor, kjer sva z Urošem v soboto splezala Cvrčevo smer (V+/IV,

Preberi več »