Šolski del Paklenice in nadaljevanje AŠ

V petek, 29. oktobra nadaljujemo z AŠ. Dobimo se ob 19. uri v prostorih GRS Koroške. Tema: Gorsko in plezalno izrazoslovje, ocenjevanje vzponov in opisovanje smeri.

V Paklenici so se tečajniki zelo izkazali. Gašper je preplezal S rebro v Čuku (4b), Nosoroga (4b) in Brahmovo smer (5c). Slednjo ne kar tako, ampak celo smer kot prvi v navezi. Bravo Gašper. Najdeš se na prvi fotki v rebru. Žal od tebe nimam boljše.

Jani in Žan sta se izkazala v S rebru (4b), Oliverju Dragojeviču (III), opravičila sta se fotru v Velikem Vitreniku (IV/III) ter za finale zlezla Akademsko z direktno izstopno varianto (5a, sicer 4b). Jani izmenjaje v vodstvu !!!

Nika je blestela v S grebenu Čuka z varianto na visečo gromado (4b), Oliverju Dragojeviču in Oprosti mi pape v Vitreniku ter v Josipu Debeljaku v kuku Tisa (4a). Na slikci je v izstopni zajedici variante pod budnim nadzorom Blondya.

In še Eva. V Čuku in kuku Tisa je preplezala isti smeri kot Nika.

Bravo, vsi ste bili super.

Za tečajnike smo skrbeli vodja tabora Blaž, vodja šole Blondy ter bratranca Zdenč in Igor.

Bog ! Cigi

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »