Srečanje koroških plezalcev

Leto gre h koncu in na vrsti je tradicionalno srečanje koroških plezalcev in alpinistov. Dobimo se v obnovljeni lovski koči na Ježevem v soboto, 11. decembra od 16. ure dalje.

Na srečanje ste vabljeni vsi aktivni in malo manj aktivni člani koroških alpinističnih klubov, vsi, ki ne plezate več aktivno, pa vam srce še vedno poskoči ob obujanju spominov  in seveda tečajniki AŠ, da boste spoznali svet in cvet koroških plezalcev. Posebej vabljeni tisti zapečkarji, ki vas na srečanje že nekaj let ni bilo.

Prinesite dokazno gradivo o vaših letošnjih vzponih, sicer vam ne bomo verjeli. Lahko pa tudi kaj zgodovinskega pokažete novemu valu plezalnih navdušencev.

Pripravite si tudi manjši prispevek za najem koče in vse ostalo, kar boste spustili v obdelavo po prebavnem traktu.

Da bo srečanje ne glede na vremenske razmere alpinistom menda ni treba posebej pihati na dušo, saj ste poleg lepega navajeni tudi na manj prijetne reči.

Drage alpinistke in alpinisti, plezalke in plezalci, tečajnice in tečajniki, dragi prijatelji – 11. decembra VSI NA JEŽEVO !!!

Varujem – GREEEM !!!

Domen in Igor

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

Dodaj odgovor

Zadnje novice

PLEZALCI POZOR!

Vsi kateri se odpravljate plezat v Burjakove Peči ali balvane v Toplo bodite pozorni na svoje jeklene koničke!Že drugič je bil opažen nepridiprav na delu!

Preberi več »

Plezalni tabor v Kotečniku

Ravnokar smo zaključili plezalni tabor v Kotečniku. Tabor je bil namenjen najmlajši skupini (9-10 let). 3 dni plezanja, nore igre, uživanja v naravi. 3 dni

Preberi več »