Ker je domenjena naveza splavala po vodi, moj rukzok pa je bil spakiran js pa oblečen sm se odloč, da bom kr sam skočo pogledat kk je kej na Peci. avto sm posto v Mitneko, pa gasa grta. mavo me je presenetvo kr je bvo nenormalno toplo in sm se prve pol ure sam slačo pa nč kej davč pršo. no po dveh urah pa pol sm bil na vrhu, snega ni neki ful, vreme je bvo pa izredno lepo. s ttim zimskim vzponom sm za letos zaklučo, vsem članom želim zdravo, uspešno leto 2011, pa da bi vsi skop čimbol hodli v hribe.

lep pozdrav

gašper

Priporočene objave

5.431 Comments

 1. Gašper sorry. Se mi je to naredvo prvič, pa upam da zadnjič. Za zdravje Cvetine in Zdenčeve Neže smo žrtvovali četrtkov popoldne, sam se je zavlekvo še pozno v noč.

  Cigi

   • Ja Gašper, rajtam da nav nč s slapam, sranje. Tam nad ene 1400, 1500 bi naj pa sneživo. Bomo vidli, kejk ga bo nametvo. Morda se bomo pa v kako grapo sprajli. S prevaljskim boma pa še pred odjugo kam skočva, čeprav niker ni kaj prida.

    • Jez som zjutra govoro z Katjo. Je bva v Logarski. Jedva se je dav zlest Palenk. O ostalih pa še duha menda ni. Sam som včera šov gledat Božičuga. Tejko vode sred zime rajtam še ni bvo kda.Katastrofa.

     • Bi mrvo bt pa po pisanju Burdija 29. 12. zdaj ž mav bolš s Fakinam v Matkovem kotu.


Objavi komentar