V nedeljo smo se Kos ,Zajc,Modrej in js  spravili na Peco.S Kosem sma se podala v Vigredno smer V/ III-IV 150m .Smer je kr lušna ,samo včasih bi moral z zobmi v travo zagrist.Edina škoda ,da je smer opremljena z svedrovci ,kar po moje ne bi bilo treba.

Zajc in Modrej pa sta se zagnala  v Direktno smer(vsaj  začetek po mojem mnenju)pol pa malo po Mežiški ,pa spet malo prvenstvene,uglavnem končalo se je prav fajn na izstopu Mežiške smeri V/III-IV.

Ker smo imeli čudovito vreme in lepe smeri, je Zajc reko “sm se pa gvišno še vrnem” .A ne Zajc?

Priporočene objave

5.431 Comments

  1. Čestitke in zahvala za spremembo datuma v opisni knjigi. Ko bo gdo hodu tam mimo naj se spomne nest sobi nekaj (beri 2x) za pripet nosilec vpisne knjige.

  2. Bi še tk več ke bvo treba tk spucat, ko so 2006 v Zupanovi v Koglu. Trije so se sprajli nad svedrovce s sekiro in bentijo in smer je bva hitro taka, kot mre bt.Zadnč ko sm tečajnike gnal po Stanetovi zajedi smo lezli tk, ko da svedrovcu ni. Edn je zavrtan še na travniku spoda, tk da se lah prkleneš, če te pred plezanjem kam prtisne. Pa očitno na Raduhi ta ene dojstkrat kam prtisne. Jes bi reku, doma na ajzlu si jih naj navrtajo pa se tam prklepajo, da nav ker s skreta dov zletu.


Objavi komentar