Vigredna in ?

V nedeljo smo se Kos ,Zajc,Modrej in js  spravili na Peco.S Kosem sma se podala v Vigredno smer V/ III-IV 150m .Smer je kr lušna ,samo včasih bi moral z zobmi v travo zagrist.Edina škoda ,da je smer opremljena z svedrovci ,kar po moje ne bi bilo treba.

Zajc in Modrej pa sta se zagnala  v Direktno smer(vsaj  začetek po mojem mnenju)pol pa malo po Mežiški ,pa spet malo prvenstvene,uglavnem končalo se je prav fajn na izstopu Mežiške smeri V/III-IV.

Ker smo imeli čudovito vreme in lepe smeri, je Zajc reko “sm se pa gvišno še vrnem” .A ne Zajc?

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

  1. Bi še tk več ke bvo treba tk spucat, ko so 2006 v Zupanovi v Koglu. Trije so se sprajli nad svedrovce s sekiro in bentijo in smer je bva hitro taka, kot mre bt.Zadnč ko sm tečajnike gnal po Stanetovi zajedi smo lezli tk, ko da svedrovcu ni. Edn je zavrtan še na travniku spoda, tk da se lah prkleneš, če te pred plezanjem kam prtisne. Pa očitno na Raduhi ta ene dojstkrat kam prtisne. Jes bi reku, doma na ajzlu si jih naj navrtajo pa se tam prklepajo, da nav ker s skreta dov zletu.

Dodaj odgovor

ODPRAVA PERU 2022 predavanje

Končno smo dočakali, da so si nekateri izmed naših najbolj alpinistično aktivnih članov vzeli čas in nas pogostili z lepim in zanimivim potopisnim predavanjem. Zagotovo

Preberi več »

Jesenska pripoved

Globalno segrevanje nas je v jesenskih mesecih lepo razvajalo. 10-11.9. smo na Raduhi imeli tabor, kjer sva z Urošem v soboto splezala Cvrčevo smer (V+/IV,

Preberi več »