Zadnja tekma vzhodne lige 2011

Zadnja tekma Vzhodne lige se je odvijala v nedeljo, 17.04.2011, na Ravnah na Koroškem. Tekme se je udeležilo 5 tekmovalcev AK Črna. V kategoriji cicibani sta tekmovala Jure in Jan Ocepek, ki sta zasedla 24. in 27. mesto. V kategoriji mlajše deklice pa so tokrat tekmovale tri predstavnice AK Črna: Nina Stane, ki je zasedla 10. mesto, Hana Mauhler, ki je zasedla 7. mesto in Manja Delašjava, ki je zasedla 2. mesto.
Prav tako je bila na Ravnah razglasitev skupnih rezultatov v Vzhodni ligi 2011. V kategoriji mlajših deklic je dosegla Hana Mauhler 8. mesto in Manja Delašjava 3. mesto.
Letos so se tekem Vzhodne lige udeležili naslednji člani AK Črna: Gašper Dorič, Jure in Jan Ocepek, Anže Steblovnik, Žan Lesnik, Manja Delašjava, Nina Stane in Hana Mauhler.
Vsi rezultati tekem Vzhodne lige in skupnega seštevka si lahko ogledate na www.climbers.si.

Vsem tekmovalcem se zahvaljujemo za trud in čestitamo za dosežene rezultate.

Dušan

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

Dodaj odgovor

Zadnje novice

PLEZALCI POZOR!

Vsi kateri se odpravljate plezat v Burjakove Peči ali balvane v Toplo bodite pozorni na svoje jeklene koničke!Že drugič je bil opažen nepridiprav na delu!

Preberi več »

Plezalni tabor v Kotečniku

Ravnokar smo zaključili plezalni tabor v Kotečniku. Tabor je bil namenjen najmlajši skupini (9-10 let). 3 dni plezanja, nore igre, uživanja v naravi. 3 dni

Preberi več »