Zadnje 3

Kar nekaj časa se že nisem javil, saj je plezanja letos bistveno manj kot lani, prav tako pa so me reševali soplezalci, ki so objavljali na mesto mene. Kljub pomanjkanju časa sem si v zadnjih treh tednih vzel čaz za tri smeri v treh gorah in plezal s tremi različnimi soplezalci.

Z Janom Špilerjem sva se 19.07.2012 podala v Severno steno Ojstrice plezati Desno smer. Na Janovo željo sva izstopila po smeri Ogrin – Omerza in tako splezala: Desna smer z izstopom Ogrin – Omerza V+ / IV, 550m.

V petek 27.07.2012 sva se z Iztokom Mencingerjem navezala pod severno steno Male raduhe in kljub drugačnim planom zlezla Plate, V, 185m.

To soboto 4.08.2012 pa me je Franc Tertinek povabil plezati v pravo trentarsko smer in sicer Centralni steber v Lepo Špico, IV, 500m.

V stenah sem kot ponavadi užival v plezariji in družbi. Tako se že veselim novih dogodivščin.

Srečno

Rok

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

ODPRAVA PERU 2022 predavanje

Končno smo dočakali, da so si nekateri izmed naših najbolj alpinistično aktivnih članov vzeli čas in nas pogostili z lepim in zanimivim potopisnim predavanjem. Zagotovo

Preberi več »

Jesenska pripoved

Globalno segrevanje nas je v jesenskih mesecih lepo razvajalo. 10-11.9. smo na Raduhi imeli tabor, kjer sva z Urošem v soboto splezala Cvrčevo smer (V+/IV,

Preberi več »