Zagorčeva

Škoda, da so jo obveznosti zagodle Alešu, zato sva se v nedeljo navsezgodaj z Matejem Flisom napotila v Malo Raduho. Hvala predvsem Leni, ki je tako sama poskrbela za Hano in Jakoba, preden se jim je že po 2 urah in pol pridružil Matej.

Z Matejem sva že na dostopu obujala spomine na tiste najvišje gore, skupne trenutke  v Karakorumu, kjer se sedaj potikajo tudi najini prijatelji. Žreb za vstop v Zagorčevo smer je zadel mene, pogoltnil sem slino in po nekaj Matejevega prigovarjanja, češ, sprosti se, obvladal telo in duha in začel celo uživati. Ker sva lezla cug-cug, sva bila kaj kmalu v lažjem delu in na robu stene in hitro na kavi, ki jo je pristavil v GRS koči Jure Mavrič. Res lepa in kompaktna smer, škoda, da je navrtana.

Načelnik Hubert Enci pa si je ob koči dal dela s spletnim projektom, ki bo kmalu razveselil vse obiskovalce Raduhe od blizu in daleč.

Jurij Gorjanc

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

  1. Niti slučajno nisem urednik naše strani. To sta Grega in Keks.
    Ker pa je s stranjo kar nekaj težav (Aleš in Andrej se ne moreta prijaviti, Jurij ne more objavljati, če pa že, mu ne uspe pripeti slik). Zato na tem mestu vskočim jaz, ker imam menda največ časa (beri volje, zagnanosti, pripadnosti, …).
    Že pred nekaj meseci smo se dogovorili, da je treba stran porihtati. Ne vem, ali odgovorni za to nimajo časa ali volje. Morda pa obojega ? Na to se da sklepati tudi zaradi njihovih neobjav ali objav z zamudo !

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »