Zahvala sponzorjem

Otroci so naše največje bogastvo in semena, ki jih je dobro primerno zalivati, da bodo postala cvetovi naše družbe. Največ, kar lahko storimo za njih, je: biti dober zgled. Tako smo ob koncu šolskega leta 2022/23 zaključili prošnjo, ki smo jo spisali za namene pridobiti donatorska sredstva za nakup plezalne opreme in opreme za vadbo nadobudnih in uspeha željnih otrok, ki pridno trenirajo. 

Ni skrivnost, da se športno plezanje v zadnjih nekaj letih strmo vzpenja po lestvici razvoja in priljubljenosti in s tem se lahko pohvalimo tudi v našem klubu, saj vadbo v šolskem letu 2023/24 obiskuje kar 57 otrok. Da je tako, gre zasluga tudi lanskoletni pridobitvi nove balvanske stene “Šutalnice”, ki jo s pridom izkoriščamo tako majhni, kot veliki.  Prostor se je izkazal tudi ob uničenju GRS garaže.

S pomočjo dobrih ljudi se nam je veliko želja že izpolnilo, dobili smo opremo za plezanje v skali, pripomočke za vadbo na balvanski steni, Campus kjer bomo lahko, kot pravijo ta pravi plezalci še bolj “šutali”. In ne bomo lagali, želja imamo še veliko, vendar bomo kakšno zadržali zase. Ne moremo pa mimo največje, in morda nam kakšna Dobra vila posodi svojo čarobno paličico, s katero bomo zamahnili, izgovorili čarobne besede in dobili na “Šutalnici” tudi težko pričakovani WC.

VELIK HVALA  za donirana finančna sredstva Občini Mežica, podjetjem Neoinvest d.o.o., Haplast d.o.o., Kal d.o.o, MKH Projekt d.o.o. in podjetju Hervis šport in moda d.o.o. za donerano plezalno in športno opremo.

Zahvala gre tudi Alpinističnemu Klubu Slovenj Gradec za doniran hladilnik.

Brez vas, bi veliko naših želja ostalo neizpolnjenih.

Hvala, da ste dodali kamenček v naš mozaik in kar je najpomembnejše, hvala, da ste dober zgled in, da pomagate, da bodo naši otroci nekoč družba na katero bomo ponosni!

Mi vam lahko le obljubimo, da se bomo za to trudili še naprej.

Lep plezalni pozdrav!

Začasno skladišče GRS opreme, ob uničenih prostorih
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »