Kapljica v info puščavo

Zadnje tri tedne  je na naši strani nek informacijski mrk.  25. avgusta je bila prva obletnica naše strani in v letu dni smo na teden v povprečju objavili  4  novičke, bolj ali manj zanimive, vse pa pomembne tako ali drugače. Zato tudi v prihodnje pišite o vsem, kar počnete v hribih ali dolinah, o doživetjih, željah, hrepenenjih in strahu. Brez pomislekov. Stran je namenjena medsebojnemu informiranju in obveščanju tistih, ki jih to zanima. “Globino” sporočanja si izbira vsak sam, a v hribih se slej ko prej vsi razgalimo tudi z dejanji. Zato korajžno z besedo na plano.

Da prekinem to sušno obdobje sporočam to, kar mi je prišlo na uho.

Jurij Gorjanc si je v soboto prvič ogledal vrh Škrlatice, Grega Lačen in Andrej Gradišnik (AK Ravne) pa sta v Peci ponovila Kolčnovo smer. Zanimiv primerjalni opis o tem vzponu izpod peresa Andreja o “nekoč in danes” si lahko preberete na strani AK Ravne. Štirje člani pa so se bolj ali manj potili na izpitih za gorskega reševalca.

In še Pakla. Ker se odhod bliskovito približuje, jutri  obvezno kontaktirajte šefa tabora Blaža, da uskladimo prevoz in vse ostalo.

Prvo naslednjo novičko ali NOVICO pa pričakujem še pred Paklo. Saj bo kaka minutka časa, kajne Grega.

Se vidimo na piru pri Dinkotu.

Cigi

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

Tabor COGNE23

Kronološko poročilo:7.2 prihod v apartmaje 8.2 Jež-Volk / Repentance super – WI6 250m Kašnik-Mihev / Monday money – WI4 220m Ozimic j.-Ozimic M. – Lesjak

Preberi več »