Malo vzpodbude

Da speče zimske medvedke in medvede malo predramim, si na http://www.maltatal-alpin.at/ lahko ogledate, kakšne so aktualne (18.1.) razmere v slapovih v Maltatalu. Podobno je najbrž tudi v Seebachtalu. Temperature na 2000 m  bodo naslednje dni med -10 do -12 st..

Čav Cigi

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

 1. Lep pozdrav fantje.za vikend oz.nedelo bo zihr fajn vreme pa mrzvo.tk da zna bt “gra”kaj nareto.V soboto mamo vaje na Raduhi,pa če bomo hitro fertik,bi še šov kaj zlest. v nedelo pa grta v kak slap.Pa tud če glih abzajlam.Tk,da Cigi če nimaš koga se lahk spravhama.Tinč pa tud nev mev kaj proti,je že reko,da lahk grem!!

  1. Bremza, sem ž zmejen za soboto z Gašperjem in Primožem. Ne vem še, kam jo bomo usekali, ker Primož nima glih fajn šuhu. Morda mu jih bo pa kak pozimi speči medved posodu – nuca št. 43. Ajd da vidim, kake duše ste.
   Če dobimo šuhe za Primoža, se bomo spokali “grta”, drgač pa najbrž v Radho. V nedelo popoldan sm pa dežurn na šihto.

  1. Ma ti s duša, to ž tk dolgo vem, ta prav ded za hribe.Bom pa jes še moje spantike sobo vzel, pa ni hudič, da mu eni navjo pasali. Bremza hvala. Se čujema jutr – al pa še boljš, na šiht jih prnes, jes se bom pa pone prpelu. Superca.
   Pozdrav tvojo Marušo, Tinčeka, ….
   Cigi

 2. No,tudi Zdenč se počasi prebuja iz zimskega spanja z odvečnimi kilogrami,zato bi šel splezat kakšen slap v Avstrijo.
  Šel pa bi v nedeljo in kaj lažjega.Če kdo ni preveč ambiciozen,se naj oglasi staremu in zastanemu medvedu,da poskusima malo popikat.

  lp Zdenč

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »