MASTN GRIF 2021 – Rezultati in slike

V soboto 14.8.2021 je v plezališču Burjakove peči (Topla) je potekalo lokalno tekmovanje MASTN GRIF. Vreme nam je bilo naklonjeno, skoraj preveč, tako da smo lahko izkoristili plezalni dan do zadnje minute. V Burjakovih vertikalah je švicalo skupno okoli 16 tekmovalcev, ki so s preplezanimi smermi zbirali točke. Tekmovalci so imeli 5 ur časa, da preplezajo kar se da veliko smeri, težja kot je bila smer, več so seveda za njo dobili točk 🙂 Med moško konkurenco se je najbolje izkazal načelnik našega kluba Andrej Jež, ki je v 5 urah preplezal kar 14 smeri, od tega 5 težjih od 7a. Drugo mesto je osvojil Gašper Fašun, tretji pa je bil Jure Ozimic. Med ženskami sta se dobro izkazale sestri Petra in Sara Glušič, ki sta zasegle 1. in 3. mesto, med njiju pa se je vrinila Tjaša Kolar (AK Črna).

Po končanem “težavnostnem” delu so se Jež, Ozimic, Puc in Petra pomerili še v “speedy platki”, kjer je predlanski naslov branil Puc. Tokrat ga je z neverjetnim časom 11.19 s premagal Andrej Jež, 2. čas je dosegel Jure in sicer 13.72 s, Puc pa s časom 13.92 s prav tako ni veliko zaostal. Petra, ki je z vsakim poskusom plezala hitreje, se je fantom nevarno približala s časom 22.04 s.

Organizator se vsem ostali udeležencem še enkrat zahvaljuje, in upa da se naslednjo leto vidimo še v večjem številu :)!

Rezultati (Težavost):

  1. Andrej Jež
  2. Gašper Fašun
  3. Jure Ozimic
  1. Petra Glušič
  2. Tjaša Kolar
  3. Sara Glušič

Rezultati (Hitrost):

  1. Andrej Jež
  2. Jure Ozimic
  3. Vid Puc
  4. Petra Glušič
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

TERANOVA SMER

Štirje člani AK Črna, Andrej, Janja, Matevž in Marko, so 14. 1. 2024 obiskali pravljično zimsko Jezersko. Za cilj so si zadali snežno/ledno Teranovo smer

Preberi več »