S tečajniki v plezališču Labot

Danes po šihtu smo z Alešem, Gašperjem in Nejcem v družbi Zdenča in Nicole prvič obiskali plezališče Labot v Avstriji. Plezalni vrtec je zelo dobro opremljen in nudi lažje smeri do največ 6a. Kot nalašč za začetnike.

Sam nikoli nisem obiskoval plezališč, a tečajniki so me z njihovim neverjetnim navdušenjem in zagnanostjo kar nekako prisili, da sem se odločil tudi za to zvrst treninga. Oba z Zdenčem sva bila na koncu zadovoljna skupaj s ta mladimi ferajnovci. Všeč pa je bilo tudi Nicole, ki se je prvič preizkusila v plezanju. Je pa zaradi premalih plezalk, ki mi jih je posodil Tavbi iz zaloge Sekcije za športno plezanje, revica uboga trpela hude bolečine. A njen princ Aleš ji je obljubil, da bo kmalu dobila nove.

Dogovorili smo se, da kmalu obiščemo kako zahtevnejše plezališče.

Igor

001 002 003 004 005 007 008 009 010 012 016 017

 

 

 

017

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Dodaj odgovor

Zadnje novice

PLEZALCI POZOR!

Vsi kateri se odpravljate plezat v Burjakove Peči ali balvane v Toplo bodite pozorni na svoje jeklene koničke!Že drugič je bil opažen nepridiprav na delu!

Preberi več »

Plezalni tabor v Kotečniku

Ravnokar smo zaključili plezalni tabor v Kotečniku. Tabor je bil namenjen najmlajši skupini (9-10 let). 3 dni plezanja, nore igre, uživanja v naravi. 3 dni

Preberi več »