Tadeja Oderlap

Včeraj je na Oddelku za etnologijo in kulturno antropologijo filozofske fakultete v Ljubljani uspešno zagovarjala diplomsko delo z naslovom Alpinizem na Koroškem in Franc Oderlap. Zagovora se je udeležil tudi Jurij Gorjanc. Sporočil mi je: “Si nisem mislil, da bo tako fajn. Korajžna punca, da se je lotila take naloge, ki je tudi zelo osebna.

Več o njenem diplomskem delu pa čez nekaj dni.

Tadeja, v imenu vseh članov kluba čestitam in z zanimanjem pričakujem podrobnejšo predstavitev dela.

Igor

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

5.431 Responses

  1. Ko bo objavljeno bolj obsežno predlagam, da bi bil na razpolago tudi link do naloge, npr v .pdf (če se seveda diplomantka Tadeja strinja). Z namenom, da si lahko delo še kdaj preberemo. Jaz sem sicer dobil tiskano verzijo, vendar ga že berejo drugi.

    1. Jurij, jaz sem si jo kar sprintal, sem bolj klasik. Papir v roki in arhivu je le ziher reč.
      Sicer mi je pa Tadeja napisala, da dokler na faksu ne poštimajo vse dokumentacije v zvezi z nalogo, naj je ne bi posredovala naprej. Tako da verjetno to zaenkrat ne bo šlo. Pa kdaj kasneje, ko bo avtorica prižgala zeleno luč.

Dodaj odgovor

ODPRAVA PERU 2022 predavanje

Končno smo dočakali, da so si nekateri izmed naših najbolj alpinistično aktivnih članov vzeli čas in nas pogostili z lepim in zanimivim potopisnim predavanjem. Zagotovo

Preberi več »

Jesenska pripoved

Globalno segrevanje nas je v jesenskih mesecih lepo razvajalo. 10-11.9. smo na Raduhi imeli tabor, kjer sva z Urošem v soboto splezala Cvrčevo smer (V+/IV,

Preberi več »